De prijslijst 2018 is beschikbaar en te bekijken na aanmelding/inloggen.

Unieke samenwerking Nibo Stone natuursteen en Hercules Beton.

 

Door middel van een intensieve samenwerking met Hercules Beton, heeft Nibo Stone natuursteen onlangs een prefab-natuursteen

bouwelement ontwikkeld (deurkaders, raamkaders) waarin de stijlvolle uitstraling van natuursteen wordt gecombineerd met de constructieve kracht van

voorgespannen beton. Constructieve natuursteen.

Voor de productflyer klik hier.

Project in het nieuws. 

Oorspronkelijk wilde Factor Architecten onder andere de raamdorpels, raam- en deurkaders, lateien en gevelplinten van beton. De gemeente Maastricht wilde echter per se hardsteen. Aannemer Dura Vermeer koos vervolgens voor constructief natuursteen van Nibo Stone en Hercules Beton.

 

De spouwmuurdiktes zijn volgens het nieuwe bouwbesluit, gewijzigd. In verband met isolatiewaarde, geluidswaarde en sterkte, wordt een dikker binnenblad (120mm) voorgeschreven  i.p.v. de vroegere 100mm. Hercules Beton BV heeft naast de veelgebruikte 100 * 60 latei uiteraard ook de 120 * 60 latei op voorraad en constateert reeds een grotere vraag naar deze maat.

Hercules Beton sluit 2015 af met een zonnepanelen project voor eigen gebruik. Maar liefst 1200 panelen die een opbrengst gaan verzorgen van een kleine 300.000 KW per jaar. Goed voor het milieu en goed voor onze eigen energie rekening.

 

Bekijk de dagopbrengsten en klik HIER.

 

2015 11 13 10.20.40

2015 11 13 10.20.43

Social Media 

Ook Hercules Beton B.V. heeft zich gestort op de social media en is te bereiken via  Facebook en Twitter.